Al jaren ben ik geïnteresseerd in een meer natuurlijke manier van genezen. Ik heb altijd een diepe interesse gehad in hoe lichaam en geest aan elkaar verbonden zijn en welke invloed dit heeft op de fysieke en mentale gesteldheid van de mens.

Jarenlang heb ik mij verdiept in de moderne fysica, oude geneeswijzen en mystieke stromingen. Vanuit deze passie heb ik besloten de opleiding tot acupuncturist te volgen. Nadat ik deze opleiding heb afgerond, heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van westerse medische geneeskunde op HBO-niveau. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de verschillende vormen van pijn bestrijding volgens de dr. Tan-methodiek en in de cosmetische acupunctuur.

In mijn behandelingen staan niet alleen de fysieke klachten centraal, maar heb ik ook specifiek aandacht voor de persoon. Er wordt bekeken welke rol de ervaringen en herinneringen van de persoon spelen in de fysieke klachten. De psyche van de mens heeft een grote invloed op lichamelijke gesteldheid en kan daarbij de genezing of herstel bevorderen of blokkeren.

Met de bagage van eeuwen oude technieken van acupunctuur enerzijds en mijn altijd aanwezige interesse in de persoon anderzijds zullen we aan de slag gaan. Het zal dan niet lang duren voordat er verbeteringen optreden. 

Ik ontmoet u graag en ben altijd bereid tot een eerste telefonische afstemming.